Bakırköy Boşanma Avukatı Hakkında

Bakırköy boşanma avukatı Mizgin Doğan, Mizgin Hukuk ve Danışmanlık bürosunun bünyesinde birçok hukuk alanında müvekkillerine hizmet sunmaktadır. Aile hukuku, hukuk büromuzun çalışma alanları içerisinde yer almakta olup hukuk büromuz, Aile Mahkemelerinde görülen davalar ve yine aile hukuku içerisinde yer alan konularda müvekkillerine hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Bakırköy boşanma avukatı Mizgin Doğan, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde Aile hukuku bakımından avukatlık hizmeti vererek, hukukun her alanında inandığı mesleki ilke ve kuralları doğrultusunda, profesyonel kadrosu, çeşitli hukuk alanlarına ilişkin gelişmiş deneyimi ve ekip çalışması ile müvekkillerine hizmet vermektedir.

Aile hukuku kapsamında bazı konular, nişanlanma, evlenmenin koşulları ve hükümleri, boşanmanın koşulları ve sonuçları, mal rejimleri, aile konutu, soybağı, evlat edinme, velayet, çocuğun nafaka hakkı, vesayet, kayyımlık, yasal danışmanlık ve yardım nafakasıdır. Kadın ve çocuk hakları başlı başına ayrı bir inceleme alanı oluştursa da aile hukukunun da ilgi alanı içindedir.

Bakırköy boşanma avukatı olarak sunduğumuz hizmetler;

  • Anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davalarında hukuki danışmanlık,
  • Anlaşmalı boşanma davasına ilişkin olarak boşanma protokolü ve dava dilekçesinin hazırlanması,
  • Çekişmeli boşanma davaları,
  • Boşanma hukukundan kaynaklanan nafaka, tazminat ve nafaka artırım davaları,
  • Bakırköy boşanma avukatı olarak velayetin değiştirilmesi davası,
  • Boşanma hukukundan kaynaklanan mal rejimi davası,
  • Mal rejiminin belirlenmesi ya da değiştirilmesi aşamasında hukuki danışmanlık

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

BOŞANMA AVUKATI İLETİŞİM

Aile Hukuku Avukatı, Boşanma Avukatı, Anlaşmalı ve Çekişmeli Boşanma Davaları, Nafaka Davaları, Velayet Davaları Alanlarında İhtiyaç Duyduğunuz Avukatlık Hizmetini Almak İçin Bize Ulaşın